Overspel / vreemdgaan onderzoek

Pleegt uw partner overspel? Wij leveren het bewijs met een professioneel onderzoek naar overspel / vreemdgaan met duidelijke rapportage en foto en/of video opnemen. Controleer nu of het vermoeden dat uw partner zich schuldig maakt aan overspel juist is en krijg op korte termijn antwoord op uw vragen. Alle overspel onderzoeken worden uiterst discreet uitgevoerd.

Wanneer overspel onderzoek?
Als u het vermoeden heeft van overspel door uw partner. Dit kan doordat u sms’jes heeft gevonden waar u vraagtekens bij plaatst of dat er afwijkende gedragingen zijn die kunnen duiden op overspel. Veelal doormiddel van het schaduwen van uw partner leveren wij het bewijs of uw partner overspel pleegt. Van onze bevindingen in het overspel onderzoek wordt een gedegen rapport gemaakt, wanneer mogelijk met foto en/of video opnamen. Al onze onderzoeken naar overspel worden discreet, effectief en met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk overspel onderzoek.

Hoe gaat overspel onderzoek in zijn werk?
Veelal brengen wij doormiddel van observatie de gedragingen van uw partner in kaart en maken wanneer mogelijk foto- en video opnamen. Wanneer wij enkel een bepaalde locatie in de gaten moeten houden zetten wij één onderzoeker in. Denk bijvoorbeeld aan het observeren van een woning of werk locatie. Wanneer wij uw partner moeten volgen, omdat deze zich per auto, openbaar vervoer of dergelijk verplaatst maken wij gebruik van twee onderzoekers en twee auto’s. Dit heeft als reden dat het niet mogelijk is met één onderzoeker uw partner onopvallend te volgen wanneer deze zich verplaatst.

Wat kost een overspel onderzoek?
De kosten van een overspel onderzoek geven wij enkel telefonisch of per e-mail door, nadat u kort uw onderzoeksbehoefte aan ons heeft voorgelegd. Hierin doen wij u vervolgens een aanbieding met plan van aanpak en vermelden wij u de kosten per uur of per dagdeel. Wij vragen voor alle onderzoeken een getekende schriftelijke overeenkomst en een aanbetaling. Enkel wanneer telefonisch of op een andere wijze langere inzet wordt overeengekomen zullen de extra uren en kilometerkosten volgens de overeengekomen bedragen aan u worden doorberekend, zodat u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Overspel door ons laten onderzoeken? 
Het is verstandig eerst contact op te nemen over het gewenste dagdeel en de locatie van het onderzoek. Wij doen u dan een plan van aanpak met offerte toekomen. Vervolgens doet  u een aanbetaling en voorziet u ons van alle benodigde gegevens. U kunt hierbij denken aan een foto van de betreffende persoon, gegevens van de auto en eventuele adressen die relevant zijn.

Bel ons nu voor meer informatie! +31 (0) 20 233 1436