Opsporing Pleziervaartuigen

MD Recherche verricht naast fraude-, schade- en aansprakelijkheids-onderzoek in de watersportsector ook actieve opsporing van vaartuigen voor banken, verzekeraars en particulieren.

Actieve opsporing naar een gestolen of verduisterd vaartuig wordt gedaan door onderzoek op locatie en het nalopen van verkregen tips. Tevens wordt actief geïnformeerd in eigen netwerk, gekeken op advertentie- en veilingwebsites en signalering van het vaartuig via websites en social media.

stolenboats

Middels de website Stolenboats.nl, sinds 1999 het meest complete, voor iedereen toegankelijke register van gestolen boten en buitenboordmotoren, wordt een gezocht vaartuig kenbaar gemaakt aan het grote publiek. De website is door haar lange bestaansduur en succesvolle opsporingen een bekende website voor watersporters en professionals in deze sector. De website is in 100% eigendom van MD Recherche.

Bent u van plan een boot of buitenboordmotor aan te schaffen?
Controleer deze dan eerst hier voor boten of hier voor motoren!

EASY_logoEen van de tools van de website is de EASY-notificatie. EASY is de afkorting van Email Alert Stolen Yacht en wordt bij een actieve opsporing toegezonden aan ingeschreven e-mailadressen binnen een bepaald gebied (target-area).
Wilt u zelf ook een bericht ontvangen als er in uw omgeving gericht gezocht wordt naar een gestolen vaartuig?
Schrijf u direct HIER in voor ontvangst van onze EASY-Notificaties!

Uw vaartuig gestolen? Meldt de boot als gestolen op www.stolenboats.nl en informeer hier naar de mogelijkheden van opsporing!